Wakacje powoli dobiegają końca. Na wspomnienie wszystkich dotychczasowych wojaży zapraszamy w podróż po czeskiej kuchni, której filary krok po kroku przedstawia nam Czech Food Friend.
Choć to Francuzi są absolutnymi królami serów, to nasi bliscy sąsiedzi również mają dość bogate rozeznanie w tej właśnie dziedzinie. Czesi prócz piwa są bowiem również miłośnikami serów. A ciekawą i nie do końca przez wszystkich znaną historię czeskiego zamiłowania do serów opisuje w swoim cyklu traktującym o filarach czeskich kulinariów Czech Food Friend. Zapraszamy na Wpis Tygodnia: „Filary czeskiej kuchni: sýry cz. I”.
Przypominamy również, że za 1000 lub 2000 punktów (w przypadku Wpisu Tygodnia będącego wideoblogiem) przekazanych od Doradcy Smaku można wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie również szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.
UWAGA!
W naszym serwisie codziennie będziemy szukać najciekawszych i najbardziej inspirujących wpisów blogowych. Te, które zostaną wybrane przez Zespół DoradcaSmaku.pl, zostaną wyróżnione poprzez publikację na stronie głównej wśród aktualności Doradcy Smaku oraz nagrodzone dodatkowymi 300. punktami. Co tydzień spośród tych właśnie wpisów zostanie wyróżniony najlepszy – Wpis Tygodnia (za 1000 punktów)*.
Kryteria wyboru:
- oryginalna tematyka
- zdjęcia wysokiej jakości
- własne opracowanie tematu (autorski opis, własne przykłady)
- wysoki poziom poprawności językowej
* Zespół DoradcaSmaku.pl może wyłonić w ciągu tygodnia dowolną ilość wpisów. Jednocześnie zastrzega możliwość braku wyróżnienia jakiegokolwiek wpisu w danym tygodniu.
Wpis Tygodnia będzie wybierany w każdy poniedziałek bez względu na to, czy w ciągu tygodnia zostały wyróżnione jakiekolwiek wpisy.