Dobry jak chleb… Powiedzenie to często towarzyszy nam w codziennym życiu, tak często jak chleb. A dobry chleb to prawdziwy przysmak. Wie o tym każdy kto choć raz jadł w swoim życiu prawdziwy, wiejski chleb, lub pieczywo domowego wyrobu. Jeśli jeszcze nie przekonaliście się do własnoręcznie wyrabianego chleba, to dziś jest dobry moment by to zmienić. Pomoże Wam w tym Wpis Tygodnia: „Domowa piekarnia – chleb na zakwasie” użytkowniczki Iwona DD, która stworzyła cykl poświęcony chlebom właśnie. Gorąco polecamy lekturę wraz z pieczołowicie przygotowanym filmem instruktażowym każdemu amatorowi pieczywa.
Przypominamy również, że za 1000 lub 2000 punktów (w przypadku Wpisu Tygodnia będącego wideoblogiem) przekazanych od Doradcy Smaku można wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie również szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.
UWAGA!
W naszym serwisie codziennie będziemy szukać najciekawszych i najbardziej inspirujących wpisów blogowych. Te, które zostaną wybrane przez Zespół DoradcaSmaku.pl, zostaną wyróżnione poprzez publikację na stronie głównej wśród aktualności Doradcy Smaku oraz nagrodzone dodatkowymi 300. punktami. Co tydzień spośród tych właśnie wpisów zostanie wyróżniony najlepszy – Wpis Tygodnia (za 1000 punktów)*.
Kryteria wyboru:
- oryginalna tematyka
- zdjęcia wysokiej jakości
- własne opracowanie tematu (autorski opis, własne przykłady)
- wysoki poziom poprawności językowej
* Zespół DoradcaSmaku.pl może wyłonić w ciągu tygodnia dowolną ilość wpisów. Jednocześnie zastrzega możliwość braku wyróżnienia jakiegokolwiek wpisu w danym tygodniu.
Wpis Tygodnia będzie wybierany w każdy poniedziałek bez względu na to, czy w ciągu tygodnia zostały wyróżnione jakiekolwiek wpisy.