Choć wielu z Was może uśmiechnąć się na myśl o przygotowaniach do świąt, to jednak jest to jeden z ostatnich momentów, by zabrać się za przygotowanie piernika…
Wprawdzie listopad jeszcze nie minął, a za oknem nie prószy jeszcze śnieg, to jednak powoli zaczynamy myślami wybiegać do świąt. Za radą użytkowniczki Koper warto już teraz zabrać się za przygotowanie ciasta na świąteczny piernik. Ciasto musi w końcu dojrzeć. To początek przygotowań, który napełni nasz dom radosną atmosferą zbliżających się zimowych świąt. Zapraszamy do lektury: „Wielkiego Święta Piernika”.
UWAGA!
W naszym serwisie codziennie będziemy szukać najciekawszych i najbardziej inspirujących wpisów blogowych. Te, które zostaną wybrane przez Zespół DoradcaSmaku.pl, zostaną wyróżnione poprzez publikację na stronie głównej wśród aktualności Doradcy Smaku oraz nagrodzone dodatkowymi 300. punktami. Co tydzień spośród tych właśnie wpisów zostanie wyróżniony najlepszy – Wpis Tygodnia (za 1000 punktów)*.
Kryteria wyboru:
- oryginalna tematyka
- zdjęcia wysokiej jakości
- własne opracowanie tematu (autorski opis, własne przykłady)
- wysoki poziom poprawności językowej
* Zespół DoradcaSmaku.pl może wyłonić w ciągu tygodnia dowolną ilość wpisów. Jednocześnie zastrzega możliwość braku wyróżnienia jakiegokolwiek wpisu w danym tygodniu.
Wpis Tygodnia będzie wybierany w każdy poniedziałek bez względu na to, czy w ciągu tygodnia zostały wyróżnione jakiekolwiek wpisy.