Kruche ciasto a na nim, co tylko chcecie. To idealna baza, na której można zbudować niesamowite połączenia smaków i aromatów. Na słodko, lub słono, lekko lub treściwie. Zapraszamy na lekcję dobrego smaku z Wpisem Tygodnia!
Sekretem każdej tarty jest nie tylko dobór dodatków, ale i dobrze zrobione ciasto. Po opanowaniu tej sztuki żadna tarta nie będzie stanowiła dla nas wyzwania. O tym, jak dobrze zabrać się do przygotowania kruchego ciasta dowiecie się właśnie w naszym Wpisie Tygodnia: „Tarty, tartaletki i quiche – na słodko i słono” użytkowniczki Ifa. Czytając wpis poznacie także kilka smakowitych pomysłów, które mogą zainspirować Was do poeksperymentowania z różnymi połączeniami smaków. Zapraszamy do lektury!
Słodko - słony wpis Ify o przygotowaniu smakowitych tart, quiche i tartaletek
UWAGA!
W naszym serwisie codziennie będziemy szukać najciekawszych i najbardziej inspirujących wpisów blogowych. Te, które zostaną wybrane przez Zespół DoradcaSmaku.pl, zostaną wyróżnione poprzez publikację na stronie głównej wśród aktualności Doradcy Smaku oraz nagrodzone dodatkowymi 300. punktami. Co tydzień spośród tych właśnie wpisów zostanie wyróżniony najlepszy – Wpis Tygodnia (za 1000 punktów)*.
Kryteria wyboru:
- oryginalna tematyka
- zdjęcia wysokiej jakości
- własne opracowanie tematu (autorski opis, własne przykłady)
- wysoki poziom poprawności językowej
* Zespół DoradcaSmaku.pl może wyłonić w ciągu tygodnia dowolną ilość wpisów. Jednocześnie zastrzega możliwość braku wyróżnienia jakiegokolwiek wpisu w danym tygodniu.
Wpis Tygodnia będzie wybierany w każdy poniedziałek bez względu na to, czy w ciągu tygodnia zostały wyróżnione jakiekolwiek wpisy.