Jak się okazało – niekoniecznie. Wizyta Magdy Gessler odkryła całą brzydką prawdę o tym miejscu. Jedzenie niesmaczne, do tego kucharz bez talentu, i jak by tego było mało – w kuchni brudno. Zabrakło sprawnego zarządzania i wiedzy o gastronomii. Magda Gessler zrobiła, co w jej mocy, aby temu miejsca dodać smaku i ducha. Warzywa przy wejściu z pobliskich upraw, głęboka i ciepła zieleń na ścianach, a przede wszystkim pomoc nowego kucharza i nowe menu odmieniły restaurację w 4 dni. Nawet właściciele, jak się wydawało, zmienili nastawienie. Jednak nie na długo, po powrocie Magdy Gessler po kilku tygodniach okazało się, że niewiele się zmieniło, szczególnie w podejściu restauratorów.
Ani nowy szef kuchni nie został zatrudniony, ani menu nie poszerzyło się o dania Magdy Gessler, a w kuchni jak było brudno tak jest nadal. Magdzie Gessler słów zabrakło.
„Kuchenne rewolucje” mogą zmienić wiele w życiu restauracji. Aby była to zmiana na lepsze wystarczy skorzystać z cennych porad i się do nich zastosować. Czy może być lepsza reklama niż sukces w „Kuchennych rewolucjach”?
Więcej na https://kuchennerewolucje.tvn.pl/