Do niedawna w kuchni używany do ozdabiania półmisków, dziś serwowany jako danie główne. Co sprawia, że jarmuż jest ostatnio jednym z najbardziej pożądanych warzyw?
Jarmuż coraz częściej pojawia się na sklepowych półkach budząc u niektórych nawet nieraz i konsternację. Czym jest to ciekawe i zdrowe warzywo, z czym je łączyć i jak przygotowywać? Na tych wiele nurtujących pytań odpowiada nasza użytkowniczka dollce, która we Wpisie Tygodnia opowiada o tym niezwykłym „królu zieleniny”.
>>Zapraszamy na Wpis Tygodnia<<
UWAGA!
W naszym serwisie codziennie będziemy szukać najciekawszych i najbardziej inspirujących wpisów blogowych. Te, które zostaną wybrane przez Zespół DoradcaSmaku.pl, zostaną wyróżnione poprzez publikację na stronie głównej wśród aktualności Doradcy Smaku oraz nagrodzone dodatkowymi 300. punktami. Co tydzień spośród tych właśnie wpisów zostanie wyróżniony najlepszy – Wpis Tygodnia (za 1000 punktów)*.
Kryteria wyboru:
- oryginalna tematyka
- zdjęcia wysokiej jakości
- własne opracowanie tematu (autorski opis, własne przykłady)
- wysoki poziom poprawności językowej
* Zespół DoradcaSmaku.pl może wyłonić w ciągu tygodnia dowolną ilość wpisów. Jednocześnie zastrzega możliwość braku wyróżnienia jakiegokolwiek wpisu w danym tygodniu.
Wpis Tygodnia będzie wybierany w każdy poniedziałek bez względu na to, czy w ciągu tygodnia zostały wyróżnione jakiekolwiek wpisy.