Musicie przyznać, że święta inspirują, co widać po Waszej wyjątkowej aktywności na blogu. Choć konkurencja była liczna i wybór trudny, postanowiliśmy nagrodzić dwie użytkowniczki - po 1000 punktów otrzymuje od nas iwa643 oraz anemon.
Ryba to najbardziej wymagająca i zarazem najistotniejsza część wigilijnej wieczerzy, wymaga więc szczególnej uwagi i długich przygotowań. Czy i Wam spędza ona sen z powiek? Na szczęście w wyborze odpowiedniej sztuki pomogła nam Iwa643 – sięgnijcie czym prędzej po wpis o „Wigilijnej rybie”.
Z kolei rąbka tajemnicy o „Domowych dodatkach do świątecznych wypieków” uchyla nam anemon. Wiedzieliście jak łatwo zrobić cukier waniliowy?! Domowa przyprawa do pierników brzmi równie fantastycznie. Wypróbujcie sami. Sekrety domowych wypieków znajdziecie tutaj.
Wciąż przypominamy, że przesłane od Doradcy Smaku 1000 punktów może posłużyć wybraniu wymarzonej nagrody z naszego Katalogu. Co miesiąc macie szansę również otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.