Domowa piekarnia, czyli przepisy na chrupiące pieczywo

26.12.2016
Domowa piekarnia, czyli przepisy na chrupiące pieczywo

Święta świętami, ale niezależnie od okazji zawsze mamy ochotę na pyszne pieczywo. W sklepach coraz trudniej znaleźć smaczny i dobrej jakości chleb. Dlatego często jedynym i najlepszym rozwiązaniem są własnoręczne wypieki.

Na pewno każdemu zdarzyło się kupić pieczywo, które w smaku nie spełniało swoich oczekiwań. W końcu uwielbiamy bułeczki miękkie w środku z chrupiącą skórką, a takie dostać można w niewielu piekarniach. Dobra wiadomość jest jednak taka, że jeśli zależy nam na wyjątkowym pieczywie możemy upiec je sami. Wbrew pozorom nie jest to takie trudne, ale wymaga od nas odrobinę pracy i zaangażowania.

Jeśli chcecie dowiedzieć się, jak własnoręcznie upiec bułeczki, to zapraszam do przeczytania Wpisu Tygodnia "Domowe pieczywo - bułki" autorstwa Ola1984. Znajdziecie tam wspaniałe inspiracje!

Domowa piekarnia, czyli przepisy na chrupiące pieczywo

Ola1984 zdradziła przepis na chrupiące bułeczki.

 

UWAGA!

W naszym serwisie codziennie będziemy szukać najciekawszych i najbardziej inspirujących wpisów blogowych. Te, które zostaną wybrane przez Zespół DoradcaSmaku.pl, zostaną wyróżnione poprzez publikację na stronie głównej wśród aktualności Doradcy Smaku oraz nagrodzone dodatkowymi 300 punktami. Co tydzień spośród tych właśnie wpisów zostanie wyróżniony najlepszy – Wpis Tygodnia (za 1000 punktów)*.

Za 1000 lub 2000 punktów (w przypadku Wpisu Tygodnia będącego wideoblogiem) przekazanych od Doradcy Smaku można wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie również szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i ''smacznie'', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.

Kryteria wyboru:
• oryginalna tematyka
• zdjęcia wysokiej jakości
• własne opracowanie tematu (autorski opis, własne przykłady)
• wysoki poziom poprawności językowej
* Zespół DoradcaSmaku.pl może wyłonić w ciągu tygodnia dowolną ilość wpisów. Jednocześnie zastrzega możliwość braku wyróżnienia jakiegokolwiek wpisu w danym tygodniu.

Udostepnij:

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ola1984 26.12.2016 12:19
Bardzo dziękuję za wyróżnienie i życzę smacznego :)
prymat