Korzystamy z plików cookies w celu sprawnego działania naszego sklepu internetowego (cookies niezbędne) oraz tworzenia usług i ofert dostosowanych do Twoich potrzeb (cookies opcjonalne – możesz na nie wyrazić zgodę). Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do strony lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
Korzystanie wyłącznie z niezbędnych plików cookies wymaga dostosowania zgody oraz wybrania opcji „Zaakceptuj wybrane”. Udzielone zgody można w każdym momencie cofnąć, wchodząc na zakładkę „Zarządzaj plikami cookie” znajdującą się w lewym dolnym rogu strony internetowej.
Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest Prymat sp. z o.o. z siedzibą w Jastrzębiu-Zdroju (adres: ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój). Dowiedz się więcej o naszej Polityce Prywatności.
Jak każdy bloger kulinarny, mam totalnego fioła na punkcie gotowania. Czuję nieodparty pociąg do kuchni :). Gotowanie jest dla mnie nierozerwalnie związane ze zmysłami i emocjami. Nie można dobrze gotować, jeśli nie wkłada się w to uczuć, zaangażowania. Nie da się dobrze gotować bez włączenia zmysłów smaku, węchu, dotyku, wzroku, a nawet słuchu! Gotuje się całym sobą i trzeba czuć do tego nieodparty pociąg ;) Nie ukrywam, że jestem zupełnym samoukiem. Wciąż próbuję, eksperymentuję ze składnikami i połączeniami. Daleko mi do kuchni molekularnej, choć ją podziwiam. Nie posiadam odpowiedniego sprzętu np. do sous-vide, ale za to posiadam serce do gotowania.
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: