Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Czyki

Zadanych pytań: 72

09.08.2016 17:23

Witam. Dostałam w prezencie kamień do pizzy czy trzeba go przed pierwszym użyciem czymś posmarować, posypać??a może tylko nagrzać? pomóżcie. Dziękuję za wszystkie podpowiedzi:)

Odpowiedzi (27)

ilka01

Zadanych pytań: 6

11.08.2016 13:25

raczej się nie smaruje

norweska20

Zadanych pytań: 400

12.08.2016 23:01

nie mam kamienia - więc nie pomogę

Klausia

Zadanych pytań: 251

13.08.2016 20:54

Niczym nie smarować, dobrze rozgrzać przed pieczeniem.

Róża1

Zadanych pytań: 7

15.08.2016 10:28

to 4 osoby już minusują ?? :-) ,jaką macie w tym satysfakcję ? :-)

Ela427

Zadanych pytań: 12

15.08.2016 16:38

ja rozgrzewam suchy kamień, spód ciasta podsypuję mąką

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

21.08.2016 17:00

niestety nie pomogę,nie mam takiego kamienia

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

27.08.2016 09:33

Ja nie mam takiego kamienia i chętnie poczytam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak