Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nalewki i alkohole- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aleksandra14

Zadanych pytań: 1

15.11.2014 18:34

Jakie wino podać do kaczki z marynatą grzybową czerwone czy , białe ?

Odpowiedzi (35)

mysza75

Zadanych pytań: 96

16.11.2014 11:20

Czerwone półwytrawne

kasia.s

Zadanych pytań: 4

16.11.2014 11:59

Zdecydowanie czerwone:)

pestka

Zadanych pytań: 424

16.11.2014 12:50

ja podałabym wino czerwone

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

16.11.2014 13:05

zdecydowanie czerwone ale niezbyt wytrawne

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

17.11.2014 11:05

oczywiście czerwone półsłodkie lub półwytrawne

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

18.11.2014 07:32

ja podałabym czerwone

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

18.11.2014 10:43

A ja bym chyba zdecydowała się na różowe półwytrawne - taki kompromis :)

Lucan

Zadanych pytań: 18

18.11.2014 18:14

czerwone wytrawne koniecznie

ada.la

Zadanych pytań: 39

19.11.2014 07:41

czerwone półwytrawne

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

19.11.2014 22:03

czerwone wino

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak