Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna1991

Zadanych pytań: 1

26.03.2017 22:23

Jakie polecacie naczynie do robienia Lazani i rurek candeloni ?

Odpowiedzi (44)

Marta1986

Zadanych pytań: 859

28.03.2017 20:47

naczynie żaroodporne

Babeczka35

Zadanych pytań: 6

29.03.2017 08:34

Polecam naczynie ceramiczne lub żaroodporne.

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

29.03.2017 15:21

Zawsze naczynie żaroodporne

Habibi

Zadanych pytań: 690

29.03.2017 16:13

Canneloni robię w szerszym naczyniu żaroodpornym, a do lasagne mam wąskie i wyższe.

wyattearp

Zadanych pytań: 102

29.03.2017 19:12

ja robię w ceramicznych

bertpvd

Zadanych pytań: 19

29.03.2017 20:52

Naczynie żaroodporne

Iwusia

Zadanych pytań: 242

29.03.2017 20:57

Ceramiczne ;)

mariuszek8

Zadanych pytań: 10

30.03.2017 18:01

zwykłe żaroodporne jest idealne.

mariuszek8

Zadanych pytań: 10

30.03.2017 18:01

chyba,że takie do jednej porcji to te ceramiczne co są też fajne

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

01.04.2017 19:44

ja używam ceramiczne naczynie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak