Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna1991

Zadanych pytań: 1

26.03.2017 22:23

Jakie polecacie naczynie do robienia Lazani i rurek candeloni ?

Odpowiedzi (44)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

27.03.2017 10:30

używam ceramicznego

agaK.

Zadanych pytań: 311

27.03.2017 10:38

Do lazani używałam szklanego naczynia żaroodpornego.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

27.03.2017 10:49

ceramiczne lub z powłoką zapobiegającą przywieraniu

Mniam

Zadanych pytań: 87

27.03.2017 10:59

Ceramiczne lub szklane, bo z nich dobrze się wyciąga, nie oddają żadnych zapachów i ryzyko porysowania jest minimalne.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

27.03.2017 12:00

Ja mam ceramiczne i jestem bardzo zadowolona

Ola1984

Zadanych pytań: 295

27.03.2017 12:33

Ja używam szklanego żaroodpornego lub blaszki z nieprzywierającą powłoką.

molanka

Zadanych pytań: 14

27.03.2017 13:08

ja zawsze robię lazanię w naczyniu żaroodpornym

gosia56

Zadanych pytań: 466

27.03.2017 13:33

ja używam naczynie z Tupperware do wszystkich zapiekanek jest super;)

mysza75

Zadanych pytań: 96

27.03.2017 15:45

naczynie żaroodporne albo ceramiczne używam do niego się nie przykleja

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

27.03.2017 15:49

ja robię w zwykłym szklanym naczyniu żaroodpornym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak