Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wegetariańsko i jarsko- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

gregor#

Zadanych pytań: 3

13.02.2016 20:01

Jak sprawdzić czy ryba jest świeża???

Odpowiedzi (35)

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

14.02.2016 14:38

Oczy muszą być błyszczące

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

14.02.2016 15:46

czerwone skrzela i oczy nie mogą być mętne

Madzai

Zadanych pytań: 7

14.02.2016 15:52

Płuca powinny być czerwone, czym bledsze tym ryba starsza ( mniej świeża)

bertpvd

Zadanych pytań: 19

14.02.2016 17:24

czy błyszczące, jak wciiśniesz mięso to jest sprężyste i przede wszystkim zapach !

gosia1988

Zadanych pytań: 526

14.02.2016 19:59

chętnie poczytam odpowiedzi, bo muszę przyznać, że nie wiem

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

14.02.2016 20:46

Zawsze zwracają uwagę na kolor oczu

mysza75

Zadanych pytań: 96

15.02.2016 12:52

zapach, kolor, czy mięso jest wysuszone po filecie z łososia widać, skrzela czerwone

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

15.02.2016 22:56

Świeża ryba, to czerwone skrzela, oczy błyszczące, mięso sprężyste, zapach- morski, łuski lśnią, pod naciskiem palca powinna lekko się uginać.

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

16.02.2016 12:18

Wiem, że oczy muszą być nie mętne a błyszczące.

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

16.02.2016 23:24

Powinna mieć czerwone skrzela i błyszczące oczy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak