Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wegetariańsko i jarsko- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

gregor#

Zadanych pytań: 3

13.02.2016 20:01

Jak sprawdzić czy ryba jest świeża???

Najlepsze odpowiedzi (3)

Damiano

Zadanych pytań: 0

24.03.2016 16:30

po zapachu i po błyszczących oczach

ada.la

Zadanych pytań: 39

17.02.2016 11:53

myślałam że po zapachu a tu takich ciekawych sposobów się dowiedziałam.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

19.03.2016 06:43

skrzela czerwone i oczy błyszczące

Odpowiedzi (35)

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

13.02.2016 20:17

Oczy muszą być "bystre" płuca czerwone i nie powinno być śladów uszkodzeń na łuskach, zapach też musi być "rybi".

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

13.02.2016 20:18

Oczy muszą być "bystre" płuca czerwone i nie powinno być śladów uszkodzeń na łuskach, zapach też musi być "rybi".

gosia56

Zadanych pytań: 466

13.02.2016 21:35

sama nie bardzo wiem chętnie poczytam co wiedzą inni

asiatok

Zadanych pytań: 15

13.02.2016 21:59

oczy błyszczące, skrzela czerwone, a mięśo sprężyste, zapach- morski

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

14.02.2016 08:41

oczy nie mogę być zapadnięte

ben-ka

Zadanych pytań: 459

14.02.2016 12:47

Błyszczące oczy i krwiste skrzela na to zwracam uwagę zawsze.

Ela427

Zadanych pytań: 12

14.02.2016 12:57

mięso musi być sprężyste

joannaa24

Zadanych pytań: 0

14.02.2016 14:31

Ja zawsze zwracam uwagę głównie na oczy, czy są szkliste, łuski czy lśnią i czy nie ma zbyt przykrego zapachu ;)

Janina

Zadanych pytań: 159

14.02.2016 14:32

Osobiście nie wiem na co zwrócić uwagę. To dla mnie ciekawe pytanie;))

Ola1984

Zadanych pytań: 295

14.02.2016 14:33

Skórką powinna być błyszcząca, sprężysta i lekko śliska, pod naciskiem palca powinna lekko się uginać. Oczy ryby powinny być błyszczące, skrzela różowe. I oczywiście zapach- lekko rybny.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak