Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wegetariańsko i jarsko- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

JasiekGorylek

Zadanych pytań: 2

26.08.2016 16:02

Jak siekać sałatę? Zawsze mi brązowieje. Co robię źle?

Odpowiedzi (41)

Madzai

Zadanych pytań: 7

27.08.2016 08:38

Jak kroisz sałatę to ją zgniatasz, lepiej poszarpać ją palcami ;)

alusiek

Zadanych pytań: 0

27.08.2016 08:53

Zawsze ją kroję no może poza wkładaniem do kanapek, czasem szarpię ale myślę ze każdy robi jak chce

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

27.08.2016 08:56

Ja rwę na kawałki

mysza75

Zadanych pytań: 96

27.08.2016 09:44

sałaty nożem się nie sieka, zawsze palcami rwie

Wacław

Zadanych pytań: 1269

27.08.2016 10:20

sałatę palcami rwiemy

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

27.08.2016 13:26

palcami na kawałeczki tak robię

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

27.08.2016 13:42

sałatę zawsze rwie palcami na mniejsze kawałki

Mniam

Zadanych pytań: 87

28.08.2016 14:51

Jeżeli czarnieje od noża to lepiej rwać w palcach albo zmienić nóż :) Od jakiegoś czasu nie używam noża do sałaty masłowej, ani lodowej. Rwę je w palcach.

benka

Zadanych pytań: 15

28.08.2016 18:24

Ja czasem rwę, a czasem kroję, ale nigdy mi nie poczerniała.

Iwusia

Zadanych pytań: 242

28.08.2016 22:12

sałatę zawsze rwę ...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak