Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowanie i pikniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

21.08.2016 10:46

Dzisiaj wybieraliśmy się na grilla nad wodę niestety pogoda pokrzyżowała pralny, myślicie że zamarynowane mięsa można zamrozić ?

Odpowiedzi (53)

Franciszek

Zadanych pytań: 4

22.08.2016 11:06

jeżeli mięso było już mrożone , to lepiej upiec

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

22.08.2016 12:53

chyba lepiej upiec to mięso

Klausia

Zadanych pytań: 251

23.08.2016 17:29

Można zamrozić.

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

23.08.2016 18:59

ja bym zamroziła ;)

kasia.s

Zadanych pytań: 4

24.08.2016 11:37

Ja bym upiekła :)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

25.08.2016 08:17

Zamrażam zamarynowane świeże mięso

borgia

Zadanych pytań: 89

26.08.2016 15:05

Od siebie powiem, że zamrożona w marynacie karkówka dla nas jest dużo smaczniejsza z grilla. Po prostu wyraźnie bardziej krucha. Innych mięs nie mroziłam, więc nie mam pojęcia jak się zachowują. A właśnie pogoda sprawiła nam kiedyś psikusa, zostawiając z karkówką w ogromnej ilości. Nie było wyjścia.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

26.08.2016 19:14

Zawsze nadmiar mrożę, mięso jest pyszne po rozmrożeniu, a szczególnie żeberka :)

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

27.08.2016 19:46

Jak nie było wcześniej mrożone to jak najbardziej można :)

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

29.08.2016 18:28

ja nie mroziłam takiego mięsa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak