Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowanie i pikniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

21.08.2016 10:46

Dzisiaj wybieraliśmy się na grilla nad wodę niestety pogoda pokrzyżowała pralny, myślicie że zamarynowane mięsa można zamrozić ?

Odpowiedzi (53)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

21.08.2016 23:17

Z pewnością można zamrozić

Mniam

Zadanych pytań: 87

21.08.2016 23:31

Wolałabym to mięso upiec :)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

21.08.2016 23:51

myślę, że śmiało można zamrozić

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

22.08.2016 02:12

Ja też wolałabym upiec, albo pogrillować na patelni.

ilka01

Zadanych pytań: 6

22.08.2016 07:56

upiec lepiej w piekarniku

Konczi

Zadanych pytań: 632

22.08.2016 08:09

Dziękuję za wszystkie rady, upiekłam jednak. Miałam 3 kg wieprzowiny i 3 kg kurczaka ... Pogoda to potrafi splatać figle ... Będzie na szybkie obiady ;)

mysza75

Zadanych pytań: 96

22.08.2016 09:03

mroziłam i to nie raz, nie masz się czego obawiać

Motorek

Zadanych pytań: 1446

22.08.2016 09:23

nigdy nie mroziłem zamarynowanego mięska, ja bym upiekł w piekarniku

Janina

Zadanych pytań: 159

22.08.2016 09:44

Jednak lepiej upiec, a później zamrozić i odgrzewać;))

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

22.08.2016 10:16

ja również bym je upiekła

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak