Przepis dnia V: Wołowina duszona z suszonymi grzybami, odc. 49

Opublikowano: 06.11.2015
Autor: Doradca Smaku
Przepis dnia V: Wołowina duszona z suszonymi grzybami, odc. 49
Wołowina jest doskonałą alternatywą dla popularnego drobiu i wieprzowiny. Dlatego warto od czasu do czasu się na nią skusić i podelektować jej wybornym smakiem.

Wołowina jest doskonałą alternatywą dla popularnego drobiu i wieprzowiny. Dlatego warto od czasu do czasu się na nią skusić i podelektować jej wybornym smakiem.  

 

 

 

 

 

Składniki dla 4 osób:

Rozmaryn Prymat
Przyprawa do wołowiny Prymat
Udziec wołowy – 800 g
Jajka – 2 sztuki
Mąka pszenna – 400 g
Grzyby suszone – 40 g
Cebula – 1 sztuka
Czosnek – 2 ząbki
Czerwone wino – 150 ml
Musztarda rosyjska Prymat – 1 łyżka
Musztarda francuska Prymat – 1 łyżka
Sos pieczeniowy ciemny Kucharek
Olej słonecznikowy Familijny
Sól morska Prymat 

prymat