Przepis dnia V: Schab faszerowany morelami i orzechami włoskimi, odc. 68

Opublikowano: 04.12.2015
Autor: Doradca Smaku
Przepis dnia V: Schab faszerowany morelami i orzechami włoskimi, odc. 68
Jeśli znudził się Wam już klasycznie serwowany schab, to przyszła pora, aby pomyśleć nad tym, jak go urozmaicić. Faszerowany morelami i orzechami włoskimi nabierze bardziej wyrazistego charakteru.

Jeśli znudził się Wam już klasycznie serwowany schab, to przyszła pora, aby pomyśleć nad tym, jak go urozmaicić. Faszerowany morelami i orzechami włoskimi nabierze bardziej wyrazistego charakteru. 

 

Składniki dla 5 osób:
Schab środkowy – 750 g
Ogóreczki konserwowe Smak
Przyprawa do mięs Prymat
Morele suszone – 6 sztuk
Orzechy włoskie – 40 g
Chrzan tarty Smak
Masło – 1 łyżeczka
Kasza jaglana – 100 g
Olej

prymat