Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przepis dnia V: Ryba w galarecie, odc. 82

Wigilia to nie tylko smażony karp – to także różne rodzaje ryb w galarecie. Dzisiaj, na przysłowiowe „pięć minut przed wigilią”, proponujemy przygotowanie łososia w galarecie, o którego warto wzbogacić świąteczne menu.

Wigilia to nie tylko smażony karp – to także różne rodzaje ryb w galarecie. Dzisiaj, na przysłowiowe „pięć minut przed wigilią”, proponujemy przygotowanie łososia w galarecie, o którego warto wzbogacić świąteczne menu.

Składniki dla 5 osób:

Łosoś – 1 filet
Chrzan tarty Smak
Koperek suszony Prymat
Kurkuma mielona Prymat
Żelatyna spożywcza Prymat
Groszek zielony – 30 g
Koper świeży – 1 pęczek
Natka pietruszki – 1 pęczek
Marchewka – ½ sztuki
Jajka przepiórcze – 6 sztuk
Liść laurowy Prymat
Pieprz czarny Prymat
Sól morska Prymat

asia12 29.03.2016 20:50
bardzo mi zależy na przepisie z dnia 29/03/2016 szaszłyki i nie wiem czy przepisy podane w TV zamieszczane są później a nie w tym samym dniu proszę mi odpowiedzieć .Pozdrawiam
aguska23
aguska23 12.02.2016 20:58
swietny przepis
agaK. 03.01.2016 17:54
Przepis fajny, szczególnie z łososiem. I naprawdę pięknie wygląda gotowy.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak