Przepis dnia V: Ryba pieczona w soli, odc. 57

Opublikowano: 19.11.2015
Autor: Doradca Smaku
Przepis dnia V: Ryba pieczona w soli, odc. 57
Okoń morski to jedna z tych ryb, którą warto od czasu do czasu przygotować na obiad. Jej białe, chude i zdrowe mięso odpowiednio doprawione ma niesamowity smak.

Okoń morski to jedna z tych ryb, którą warto od czasu do czasu przygotować na obiad. Jej białe, chude i zdrowe mięso odpowiednio doprawione ma niesamowity smak. 

 

 

Składniki dla 1 osoby:

Cytryna 
0,5 pora 
Okoń morski 
Kilka gałązek świeżej pietruszki
3 jajka
Sól morska gruboziarnista Prymat
Koperek suszony Prymat
Pieprz cytrynowy Prymat
Czosnek granulowany Prymat

prymat