Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przepis dnia V: Polędwica Wellington, odc. 78

Krucha i delikatna polędwica wieprzowina otulona ciastem francuskim to prawdziwa poezja smaku. Dlatego jeśli szukacie świątecznych inspiracji na uroczysty i przede wszystkim wykwintny obiad to skuście się na polędwice Wellington.

Krucha i delikatna polędwica wieprzowina otulona ciastem francuskim to prawdziwa poezja smaku. Dlatego jeśli szukacie świątecznych inspiracji na uroczysty i przede wszystkim wykwintny obiad to skuście się na polędwice Wellington. Efekt z pewnością bardzo pozytywnie Was zaskoczy! 

 

 

Składniki dla 2 osób:
Polędwica wieprzowa – 500 g
Jajko – 1 sztuka
Masło
Czosnek staropolski Prymat
Tymianek Prymat
Rozmaryn Prymat
Ciasto francuskie – 1 płat
Musztarda sarepska Prymat
Boczek wędzony – 10 plastrów
Borowiki świeże – 8-10 sztuk
Sól morska Prymat
Pieprz czarny Prymat
Olej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak