Przepis dnia V: Gulasz z serc wieprzowych z suszoną śliwką, odc. 33

Opublikowano: 15.10.2015
Autor: Doradca Smaku
Przepis dnia V: Gulasz z serc wieprzowych z suszoną śliwką, odc. 33
Na europejskich talerzach podroby pojawiają się bardzo często i kojarzone są z prawdziwymi przysmakami. W Polsce popularne są tylko niektóre z nich. Należą do nich serca wieprzowe, które odpowiednio przyrządzone są smaczne i doskonale rozgrzewają.

Na europejskich talerzach podroby pojawiają się bardzo często i kojarzone są z prawdziwymi przysmakami. W Polsce popularne są tylko niektóre z nich. Należą do nich serca wieprzowe, które odpowiednio przyrządzone są smaczne i doskonale rozgrzewają.

Składniki dla 2 osób:

2 sztuki serc wieprzowych
Kilka sztuk pieczarek
1 cebula
2 torebki kaszy gryczanej
Kilka sztuk śliwek suszonych
Olej słonecznikowy 
Liść laurowy Prymat
Papryka ostra Prymat
Przyprawa do gulaszu Prymat
Sos pieczeniowy ciemny Kucharek
Sól morska Prymat
Pieprz kolorowy Prymat

prymat