Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przepis dnia V: Gulasz z serc wieprzowych z suszoną śliwką, odc. 33

Na europejskich talerzach podroby pojawiają się bardzo często i kojarzone są z prawdziwymi przysmakami. W Polsce popularne są tylko niektóre z nich. Należą do nich serca wieprzowe, które odpowiednio przyrządzone są smaczne i doskonale rozgrzewają.

Na europejskich talerzach podroby pojawiają się bardzo często i kojarzone są z prawdziwymi przysmakami. W Polsce popularne są tylko niektóre z nich. Należą do nich serca wieprzowe, które odpowiednio przyrządzone są smaczne i doskonale rozgrzewają.

Składniki dla 2 osób:

2 sztuki serc wieprzowych
Kilka sztuk pieczarek
1 cebula
2 torebki kaszy gryczanej
Kilka sztuk śliwek suszonych
Olej słonecznikowy 
Liść laurowy Prymat
Papryka ostra Prymat
Przyprawa do gulaszu Prymat
Sos pieczeniowy ciemny Kucharek
Sól morska Prymat
Pieprz kolorowy Prymat

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak