Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Hydrobaking

 

Rumiana skórka i soczyste wnętrze.

 

Technologia:


W trakcie pieczenia z użyciem funkcji HydroBaking wilgoć zostaje zatrzymana w komorze piekarnika w postaci
pary wodnej, a potrawa jest równomiernie pieczona z góry i z dołu. Dzięki temu podczas całego procesu pieczenia potrawa jest odpowiednio nawilżana i jednolicie podgrzewana, co zapobiega jej wysuszeniu.

Korzyści:

Chrupiąca, przypieczona skórka w połączeniu z doskonale soczystym wnętrzem to przepis na idealną pieczeń. HydroBaking okaże się nieoceniony przy przygotowywaniu pieczeni, ryb, chleba czy ciasta drożdżowego.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak