Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Doradca Smaku III, odc. 53: Roladki wołowe po Michelsku

Tradycyjne zrazy zastąpiliśmy roladkami po Michelsku! Kto zgadnie z czego jest farsz?

Tradycyjne zrazy zastąpiliśmy roladkami po Michelsku! Kto zgadnie z czego jest farsz?

Składniki:

1 kg udźca wołowego

1 bulwa kopru włoskiego

natka pietruszki

70 ml wina czerwonego wytrawnego

100 g pieczarek

400 g pomidorów pelati

6 ogóreczków konserwowych z chili

2 łyżki Musztardy delikatesowej

Majeranek otarty

Papryka ostra mielona

Pieprz czarny mielony

Sól morska

Oliwa z oliwek

motylekgoha 22.04.2015 15:42
bardzo aromatyczne roladki:))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak