Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Doradca Smaku III, odc. 51: Zapiekany sandacz w sosie holenderskim

Dziś Doradca Smaku poleca naszą polską rybę - sandacza. W zestawieniu niezwykłych smaków, bo podana z puszystym, kremowym, lekko kwaskowatym sosem holenderskim.

Dziś Doradca Smaku poleca naszą polską rybę - sandacza. W zestawieniu niezwykłych smaków, bo podana z puszystym, kremowym, lekko kwaskowatym sosem holenderskim.

Składniki:

250 g fileta z sandacza

4 żółtka

250 g masła

wino białe wytrawne

1/2 cytryny

Oliwa z oliwek

 

do smaku: Gałka muszkatołowa mielona, Pieprz biały mielony, Pieprz czarny mielony, Sól morska Prymat

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak