Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Doradca Smaku II, odc.4: Wołowina po chińsku

Jeśli chcesz wypróbować azjatyckie smaki to "Wołowina po chińsku" będzie znakomitym wyborem!

Jeśli chcesz wypróbować azjatyckie smaki to "Wołowina po chińsku" będzie znakomitym wyborem!

Doradca Smaku 23.01.2014 08:20
@Anonimie, przyprawianie zawsze zależy od indywidualnych preferencji. Zawsze warto na początek dodać mniej i sukcesywnie doprawiać wedle własnego gustu, tak aby uzyskać dla siebie idealny poziom ostrości :). Pozdrawiamy
22.01.2014 15:39
Zamiast wołowiny dajcie wieprzowinę pokrojoną w paseczki (polędwiczkę wieprzową), będzie krucha, żeby mieć bardziej intensywny smak wystarczy dodać więcej przypraw, te ilości są faktycznie delikatne.
Doradca Smaku 20.01.2014 11:49
@Anonim Czas smażenia podany w przepisie dotyczy polędwicy wołowej. Jakiego rodzaju wołowiny użyłeś/użyłaś?
18.01.2014 20:47
Dzisiaj wieczorem wyprubowałam przepis uwazam że na pierwszy raz wyszło wspaniale natomiast mòj mąż zaopiniował że całość jest niezła ale brakuje wyraźstości.dlatego też postanowiłam napisać komentaż. Nie wiem jaki smak ma przweażać, kwaśny słony może chef odpowie i doradzi.do osoby która pisze że wołowina była twarda , patrz jaki gatunek mięsa kupujesz musi być jedno z lepszych, poledwica lub rozbeft odpowiednio pokrojony. Ewaa
18.01.2014 17:48
jak dla mnie wołowina bardzo twarda ,warzywa też nie za miękkie tak w krótkim czsie!No ale może są tacy co tak lubią
tytkop 17.01.2014 13:56
Aż ślinka cieknie, dzisiaj wypróbuję to danie na kolacji z mężem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak