Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Doradca Smaku II, odc.16: Stek z gęsi w sosie porto z grzybami

Wciąż jeszcze niedoceniana. Dziś na stole zagości gęsina w sosie porto z aromatycznymi grzybami.

Wciąż jeszcze niedoceniana. Dziś na stole zagości gęsina w sosie porto z aromatycznymi grzybami.

Doradca Smaku 19.02.2014 11:22
@anonimie porto proponujemy wytrawne :). Pozdrawiamy.
18.02.2014 13:46
Porto wytrawne?
18.02.2014 13:44
Anonim Porto-zakładam ,że wytrawne?
Doradca Smaku 10.02.2014 10:07
@Anonimie, w kuchni zawsze można eksperymentować, natomiast jeśli chciałbyś zamienić mięso na inne, to trzeba się liczyć np. ze zmianą czasu obróbki termicznej. Dlatego też proponujemy do tego konkretnego przepisu wykorzystać gęś. Pozdrawiam!
07.02.2014 19:52
hej. mam pytanie. Czy pierś z gęsi można zastąpić piersią z kaczki?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak