Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Doradca Smaku II, odc.11: Medalion cielęcy z sosem roquefort

Medalion cielęcy z sosem roquefort to znakomite połączenie szlachetnego smaku sera pleśniowego z cielęciną. Koniecznie wypróbujcie!

Medalion cielęcy z sosem roquefort to znakomite połączenie szlachetnego smaku sera pleśniowego z cielęciną. Koniecznie wypróbujcie!

Doradca Smaku 10.02.2014 10:10
@Anonimie, masło możemy dodać opcjonalnie w trakcie smażenia medalionów. Cały przepis Krok po kroku dostępny jest pod tym linkiem: http://www.doradcasmaku.pl/doradca-smaku/przepis/id/379/doradca-smaku-ii-odc-11-medalion-cielecy-z-sosem-roquefort.html
08.02.2014 15:52
kiedy dodajemy masło które jest w recepturze?
04.02.2014 22:07
zamiast cielęciny zrobiłam z polędwiczki wieprzowej,też super
02.02.2014 16:26
Ja dodałam ser blue z biedronki, bo roquefort nie mogłam znaleźć. Efekt super :)
01.02.2014 20:09
Inny ser?! Dodałam ser mozzarella, super efekt. Sos z przepisu był dla mnie ukierunkowaniem, nie miałam wszystkich powyższych produktów więc wzięłam co miałam i............ super efekt. Dziękuję za pomysły dań.
01.02.2014 19:48
Super danie
31.01.2014 15:21
Wyrażam zgode

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak