Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Doradca Smaku II, odc. 42: Caponata

Bakłażan to jedno z tych tajemniczych warzyw, które choć od lat dostępne na bazarkach czy na stoiskach warzywnych w hipermarketach, nieco nas zawstydza. Szeroko dostępne, kusi pięknym kolorem, każdy zna to warzywo w teorii, ale czy w praktyce?
Malwina76 06.04.2014 13:40
W moim przepisie dodawany jest jeszcze ocet balsamiczny. Nie wyobrażam sobie caponaty bez octu gdyż nadaje daniu ciekawy smak. Ale nie mam pewności czy ten ocet w oryginale powinien być czy nie ... Z octem czy bez, polecam z focaccią.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak