Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Doradca Smaku VIII: Wątróbka cielęca w karmelu balsamicznym, odc. 14

Wątróbka cielęca nie jest trudnym do przyrządzenia składnikiem - najczęściej jest smażona lub smażona i duszona łącznie. Podaje się ją z wytrawnymi (szczególnie kwaśnymi!) dodatkami.

Wątróbka cielęca nie jest trudnym do przyrządzenia składnikiem - najczęściej jest smażona lub smażona i duszona łącznie. Podaje się ją z wytrawnymi (szczególnie kwaśnymi!) dodatkami. 

PRZEPIS ZNAJDZIECIE TUTAJ.

jejkuchnia 29.03.2018 06:16
Świetnie wygląda, chociaż nie lubię wątróbki. :)
bietka 27.03.2018 20:12
Bardzo apetyczne danie : )

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak