Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rewolucja, czy ruina?

Rewolucja, czy ruina?

 

Widok na panoramę Warszawy z 38. piętra budynku Intraco. Właśnie to urzekło pana Antoniego, obecnego właściciela restauracji Valencia, tak bardzo, że postanowił zaryzykować.

 

Odkupił lokal i stał się restauratorem. Ponieważ ta branża jest dla niego obca poprosił o pomoc brata Artura, który ma więcej doświadczenia. Ten z kolei zaprosił do współpracy swoją synową Ulę. I tak Antoni jest prezesem, Artur dyrektorem, a Ula menedżerką. I jest pięknie, ale niestety tylko za oknem. Interes się nie kręci, w kuchni panuje napięta atmosfera, a na sali gości brak. Na zaproszenie pana prezesa, Magdę Gessler czekają rewolucje na wysokościach.

 

W tej restauracji trzeba zmienić wszystko. Ludzi, którzy muszą zrozumieć, że nie są na stanowiskach, a w pracy. Wystrój, żeby było przytulniej, a także nazwę.

 

Jednak czy po tych wszystkich zabiegach restauracja oprócz widoków na centrum miasta, będzie miała w końcu ciekawe widoki na przyszłość? Koniecznie oglądajcie kolejny odcinek Kuchennych Rewolucji w najbliższą sobotę o godz. 18.00.

 

Informacje pochodzą ze strony TVN:

https://kuchennerewolucje.tvn.pl/46174,75,restauracja_valencia,aktualnosc.html

 

WIĘCEJ... i jeszcze więcej

Jolanta_P-S 02.04.2011 19:45
Oglądałam, faktycznie zaszła tu prawdziwa rewolucja począwszy od menu skończywszy na nazwie, 38 piętro w wieżowcu - miejsca w samym centrum dawnego warszawskiego getta zmieniło nazwę na \"U Samuela\" zaczęło serwować żydowską kuchnię, ma jeszcze problem z koszernym piciem:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak