Ugotowani w Zielonej Górze

08.12.2013
Ugotowani w Zielonej Górze

 

W najbliższym odcinku spotkają się:

- Sylwia Bożęcka – właścicielka firmy szyjącej koszule na miarę,

- Marta Pohrebny - instruktorka teatralna, uczestnicząca również w prowadzeniu rodzinnej winnicy,

- Bartłomiej Grzelak – geodeta

- Kamil Biskup - pracownik dużej korporacji

 

Na stołach oprócz kuchni polskiej pojawią się akcenty japońskie, francuskie oraz indyjskie. Serwowany będzie Łosoś w algach, Pustynne, co nieco czy też Dziczyzna w leśnym anturażu. Jak widzicie czeka nas prawdziwa mieszanka smaków i kolorów. Zapraszamy!

 

Zapowiedź można zobaczyć TUTAJ

 

Ugotowanych już 6 grudnia, w niedzielę o godz. 18.00 w TVN!

Udostepnij:

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

prymat