Szczególnie latem odczuwamy silniej, że żyjemy według sezonów owocowo – warzywnych. Dlatego też aby tę sezonowość odrobinę wydłużyć sięgamy po przepisy na różnego rodzaju przetwory. Owoce można z łatwością przemienić w pyszne dżemy czy słodkie nalewki. O tym, jak np. zachować smak leśnych jagód wyczarowując z nich konfitury, nalewki, soki i wiele innych przeczytacie z kolei w nowym Wpisie Tygodnia. Autorce „Domowej przetwórni… Jagód” – Agnieszce B. serdecznie gratulujemy :).
Fot. Agnieszka B.
Przypominamy również, że za 1000 lub 2000 punktów (w przypadku Wpisu Tygodnia będącego wideoblogiem) przekazanych od Doradcy Smaku można wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie również szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.