Wszyscy jesteśmy pod wielkim urokiem truskawek. Przez ostatnie tygodnie prześcigaliśmy się wręcz w pomysłach na użycie tych słodkich owoców. Zdążyliśmy już chyba przygotować je na wszystkie możliwe sposoby. A jednak okazuje się, że wciąż pozostaje coś do odkrycia. O tym, co jeszcze można stworzyć z truskawek dowiedzie się w podsumowującym ten sezon Wpisie Tygodnia. Agiatis proponuje m.in.: truskawki zapiekane pod kruszonką, zapiekane w koglu moglu, czy karmelizowane z racuchami. Sprawdźcie sami, co jeszcze znalazło się we wpisie „Truskawkowy czerwiec”.
Wciąż przypominamy, że przesłane od Doradcy Smaku 1000 punktów może posłużyć wybraniu wymarzonej nagrody z naszego Katalogu. Co miesiąc macie szansę również otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.