Jak się okazuje – nie tylko my zainteresowaliśmy się tematem gęsiny i żurawiny w te ponure jesienne dni. Okazuje się bowiem, że wśród Was są osoby, które zdecydowały się zrealizować pomysł na kuchnię z gęsiną i żurawiną w tle. Zarówno „Gęś z sosem jabłkowo - żurawinowym i oscypkiem” jak i „Gęsia sakiewka z kiełkami cebuli, żurawiną i oscypkiem” - przedstawione we wpisie przez Mysiunię - zaintrygowały nas do tego stopnia, że postanowiliśmy wyróżnić wpis „Listopad – miesiącem żurawiny i gęsiny” tytułem Wpisu Tygodnia oraz oczywiście jak zawsze 1000 punktów! Polecamy lekturę :).
Fot. Mysiunia
Przypominamy również, że za 1000 lub 2000 punktów (w przypadku Wpisu Tygodnia będącego wideoblogiem) przekazanych od Doradcy Smaku można wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie również szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.