Sycące, witaminowe i zielone – awokado! Jak przyrządzać i z czym łączyć ten charakterystyczny owoc? O tym w nowym Wpisie Tygodnia.
Awokado to bardzo ciekawy owoc, który z reguły spożywamy na surowo. Często łączymy je z różnymi sałatkami. Jeśli jednak jesteście głodni nowych inspiracji, to zapraszamy do przeczytania naszego Wpisu Tygodnia: „Awokado – super owoc”. Użytkowniczka caralajna dzieli się w nim z nami nie tylko wiedzą, ale i kulinarnym doświadczeniem w postaci np. „Wegańskiego deseru z mleka kokosowego i awokado”, czy „Surówki z kopru włoskiego, pomarańczy i awokado”. Polecamy!
Przypominamy również, że za 1000 lub 2000 punktów (w przypadku Wpisu Tygodnia będącego wideoblogiem) przekazanych od Doradcy Smaku można wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie również szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.
Fot. caralajna