Miłośników kulinarnych eksperymentów zapraszamy do niezwykłej lektury naszego Wpisu Tygodnia, jakim jest „Kulinarna podróż w czasie…” autorstwa Beaty Łyżeczki.
Jest to przede wszystkim opowieść o niecodziennym hobby, któremu towarzyszy również kulinarna podróż w czasie. Jeśli więc nie wiecie co to „Pelikan”, „Biltong” czy „Beef Jerky”, to koniecznie zapoznajcie się z wpisem Beaty Łyżeczki.
Fot. Beata Łyżeczka
Przypominamy również, że za 1000 lub 2000 punktów (w przypadku Wpisu Tygodnia będącego wideoblogiem) przekazanych od Doradcy Smaku można wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie również szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.