Sylwester od kuchni

28.12.2015
Sylwester od kuchni

Chociaż Sylwester dopiero za kilka dni, warto nieco wcześniej wszystko zorganizować. Kluczowy jest wybór menu, które powinno zawierać dania i przekąski nie wymagające spędzenia w kuchni wielu godzin. Zdradzamy jak zorganizować Sylwestra, aby wszystko wyszło perfekcyjnie, a przyrządzone smakołyki wywoływały zachwyt.

Przygotowując się do ostatniego wieczoru w roku, mamy na głowie wiele rozmaitych spraw. Wybór kreacji zgodnie z najnowszymi trendami, wizytę u kosmetyczki i fryzjera, a do tego jeszcze dochodzi wykonanie smacznych przekąsek i dań, które pojawią się na stole. Dlatego układając menu na sylwestrowy wieczór, warto uwzględnić w nim potrawy, których sporządzenie jest szybkie i proste.

Aby wywołać zachwyt wśród gości przygotowanymi smakołykami, wystarczy odrobina kulinarnej fantazji, niebanalne składniki, oryginalne dodatki i przyprawy, które nadadzą im wyrazistego i niepowtarzalnego smaku.

Zapraszamy do lektury bezpłatnego e-magazynu, w którym specjalnie dla Was zawarliśmy mnóstwo pysznych porad i przepisów w sam raz na Sylwestra. Co znajdziecie?

- Przepisy na smaczne i szybkie przekąski, np. Wrapy, Spring rollsy, 
- Inspiracje na ciepłe i zimne dania,
- Praktyczne porady, które pomogą Wam przygotować wszystko perfekcyjnie w ten dzień,
- Przepis na udaną domówkę,
- Przelicznik jedzenia na jedną osobę

Zapraszamy do lektury!


Czytaj online: Pobierz ISSUU - TUTAJ
Pobierz na komputer: Wersja PDF* - TUTAJ
* Najlepsza jakość pliku po zapisaniu na dysk komputera.

Udostepnij:

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

kasia.s

12.02.2016 18:47
Śliczności na talerzu:)

paula191919

13.01.2016 13:57
wygląda cudownie!

Megi

29.12.2015 17:12
super pomysł

Goya

28.12.2015 18:05
Bajeczne, mniam
prymat