Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Startuje VI tura konkursu – Zadaj pytanie o…kaszę!

Startuje VI tura konkursu – Zadaj pytanie o…kaszę!

Gryczana, jęczmienna, pęczak, a może kuskus? Jest zdrowa i pożywna, a gdy podamy ją na stół, jej walory smakowe na pewno docenią ją nasi domownicy. Jak jednak ją ugotować, z czym najlepiej łączyć i jak przyprawiać? Masz pytania o…kaszę? Koniecznie zadaj je w naszym konkursie i zgarnij atrakcyjne nagrody.

Szybka w przygotowaniu i coraz bardziej popularna. Codziennie można wybierać spośród bogactwa jej rodzajów. Czy można ją połączyć z warzywami, grzybami lub mięsem? Jakie przyprawy dobrać, by wszystko się ze sobą idealnie komponowało? Zadaj te i wiele innych własnych, nurtujących Cię pytań. To bardzo dobra okazja, by wreszcie uzyskać na nie odpowiedzi i gotować jeszcze lepiej i bardziej różnorodnie.

Na 4 najciekawsze i najbardziej inspirujące odpowiedzi udzieli Robert Sowa. Laureatów w zależności od formy zgłoszenia nagrodzimy Zestawami przypraw Prymat oraz punktami w serwisie DoradcaSmaku.pl.

Na Wasze zgłoszenia czekamy do 16.12.2015 do godziny 9:00.

Zachęcamy do przesyłania swoich zgłoszeń w formie własnego zdjęcia z załączonym pytaniem, w formie tekstowej oraz jako video. Istnieje też możliwość przesyłania swoich zgłoszeń konkursowych w formie samego tekstu. W zależności od nadesłanej formy zgłoszenia Laureaci mogą otrzymać:
- Zestaw przypraw Prymat i 2000 punktów do wykorzystania w Serwisie otrzymają Laureaci, którzy prześlą swoje zgłoszenie w formie video.
- Zestaw przypraw Prymat i 1000 punktów do wykorzystania w Serwisie otrzymają Laureaci, którzy prześlą swoje zgłoszenie w formie zdjęcia z załączonym pytaniem w formie tekstowej.
- 600 punktów do wykorzystania w Serwisie otrzymają Laureaci, którzy prześlą swoje zgłoszenie w formie tekstu.

ZASADY KONKURSU:
1. Warunkiem wzięcia udziału w konkursie jest akceptacja regulaminu konkursu.
2. Wysłanie zgłoszenia konkursowego poprzez jedną z możliwych dróg dostarczenia:
a) Wysłanie maila na pocztę elektroniczną: [email protected]
b) Opublikowanie postu ze zgłoszeniem na stronie Doradca Smaku na Facebooku https://www.facebook.com/DoradcaSmaku pod postem konkursowym dotyczącym poszczególnej tury, w której Uczestnik będzie brał udział;
c) Opublikowanie postu ze zgłoszeniem na stronie Doradca Smaku na Instagramie https://www.instagram.com/explore/tags/doradcasmaku/ pod postem konkursowym dotyczącym poszczególnej tury, w której Uczestnik będzie brał udział; użytkownik powinien oznaczyć wpis konkursowy hasztagiem #odkrywamyszekretgotowania
d) Opublikowanie postu ze zgłoszeniem na stronie Doradca Smaku pod aktualnością zapowiadającą poszczególną turę konkursu.
Zgłoszenia opublikowane w innych miejscach niż powyżej nie będą brane pod uwagę.
3. W zgłoszeniu powinno znaleźć się:
a) Pytanie dotyczące tematu przewodniego konkursu.
b) Uczestnik może zgłosić swoje pytanie w trzech akceptowalnych formach:
- Filmu, w którym Uczestnik zada pytanie dotyczące tematu przewodniego konkursu.
- Zdjęcia przedstawiające twarz Uczestnika oraz pytania w formie tekstowej dotyczące tematu przewodniego konkursu.
- Pytanie w formie tekstowej dotyczące tematu przewodniego konkursu.
Szczegółowe informacje w REGULAMINIE

norweska20 14.12.2015 18:57
pytanie o kasze- tak często serwowane w moim domu wysłane :)
Jolcia_90 14.12.2015 18:01
Kasze to ja zawsze lubiłam, a najbardziej gryczaną a więc parę pytań z mojej strony padnie :)
14.12.2015 14:22
kiedyś na przyjęciu jadłam pieczoną gicz wieprzową, nadziewaną kaszą smażoną chyba na słonince, na ostro przyprawioną, jak zrobić idealny farsz i z jakiej kaszy aby upiec taką szynkę/ gicz nadziewaną na Świąteczny obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak