ŚLEDź
Śledź norweski z czerwonym kawiorem
Torcik ze śledzia z konfiturą z czerwonej cebuli i przyprawami korzennymi
Śledź norweski z białymi szparagmi w galarecie
Sałatka śledziowa z selerem naciowym i gruszką
Śledź z chrupiącą sałatką, kwaśną śmietaną i ziemniakami
Norweskie roladki ze śledzia z musem z łososia
Norweskie filety śledziowe z grubo mielonym czarnym pieprzem i sałatką warzywną
Filety ze śledzia norweskiego na sposób azjatycki
Śledź norweski z awokado, filetowanymi pomarańczami i świeżo siekaną kolendrą
Filety ze śledzia norweskiego z duszonymi pomidorami i ziołami
KARP
Filet z karpia na ragout z grzybów leśnych z chrzanem
Panierowane dzwonka z karpia królewskiego
SANDACZ
Sandacz z patelni z sosem z suszonych grzybów
Filet z sandacza z foie gras w sosie marchewkowo-rodzynkowym z leniwymi i buraczki
Sandacz cajun podany z salsą pomidorową i grillowanymi jarzynami
ŁOSOŚ
Risotto z grzybami i wędzonym łososiem norweskim
Sataye z łososia norweskiego i tuńczyka
Roladki z łososia norweskiego nadziewane serem ricotta z kurkami i ziołami podane z sosem jogurtowym
Duet aromatycznych pierogów z kapustą i grzybami leśnymi oraz z łososiem norweskim
Łosoś norweski z czosnkiem, rozmarynem i oscypkiem podany z borowikami i zielonym pieprzem
HALIBUT
Halibut pachnący wanilią, ze szparagami i sosem hollandaise
Halibut w cieście serowym z sosem carbonara
INNE
Dorsz w panierce z orzechów pekan, podany na liściach szpinaku ze słodkimi ziemniakami