Widok na panoramę Warszawy z 38. piętra budynku Intraco. Właśnie to urzekło pana Antoniego, obecnego właściciela restauracji Valencia, tak bardzo, że postanowił zaryzykować.
Odkupił lokal i stał się restauratorem. Ponieważ ta branża jest dla niego obca poprosił o pomoc brata Artura, który ma więcej doświadczenia. Ten z kolei zaprosił do współpracy swoją synową Ulę. I tak Antoni jest prezesem, Artur dyrektorem, a Ula menedżerką. I jest pięknie, ale niestety tylko za oknem. Interes się nie kręci, w kuchni panuje napięta atmosfera, a na sali gości brak. Na zaproszenie pana prezesa, Magdę Gessler czekają rewolucje na wysokościach.
W tej restauracji trzeba zmienić wszystko. Ludzi, którzy muszą zrozumieć, że nie są na stanowiskach, a w pracy. Wystrój, żeby było przytulniej, a także nazwę.
Jednak czy po tych wszystkich zabiegach restauracja oprócz widoków na centrum miasta, będzie miała w końcu ciekawe widoki na przyszłość? Koniecznie oglądajcie kolejny odcinek Kuchennych Rewolucji w najbliższą sobotę o godz. 18.00.
Informacje pochodzą ze strony TVN:
https://kuchennerewolucje.tvn.pl/46174,75,restauracja_valencia,aktualnosc.html