Choć były kiedyś wyłącznie ozdobą, teraz wręcz nie wyobrażamy sobie bez nich gotowania. Na surowo lub gotowane – w każdej wersji są pyszne. Sezon na pomidory trwa!
W sklepach coraz więcej pomidorów – to znak, że sezon na pomidory w pełni :)! Pamiętajcie, że to najlepszy czas na przygotowanie przetworów, które zachowają nam to pachnące pomidorami lato na dłużej. Aż miło będzie sięgnąć po nie w zimowe popołudnie.
Jeśli więc w tym roku dacie się porwać pomidorowemu szaleństwu, to szczególnie polecamy nasz Wpis Tygodnia: „Pomidory i przetwory” użytkowniczki Mysza75, która pomoże Wam dokonać wyboru, jeśli jeszcze nie wiecie co z nich przygotować. Autorce oczywiście gratulujemy Wpisu Tygodnia.
"Pomidory i przetwory" Mysza75
Przypominamy również, że za 1000 lub 2000 punktów (w przypadku Wpisu Tygodnia będącego wideoblogiem) przekazanych od Doradcy Smaku można wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie również szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.
UWAGA!
W naszym serwisie codziennie będziemy szukać najciekawszych i najbardziej inspirujących wpisów blogowych. Te, które zostaną wybrane przez Zespół DoradcaSmaku.pl, zostaną wyróżnione poprzez publikację na stronie głównej wśród aktualności Doradcy Smaku oraz nagrodzone dodatkowymi 300. punktami. Co tydzień spośród tych właśnie wpisów zostanie wyróżniony najlepszy – Wpis Tygodnia (za 1000 punktów)*.
Kryteria wyboru:
- oryginalna tematyka
- zdjęcia wysokiej jakości
- własne opracowanie tematu (autorski opis, własne przykłady)
- wysoki poziom poprawności językowej
* Zespół DoradcaSmaku.pl może wyłonić w ciągu tygodnia dowolną ilość wpisów. Jednocześnie zastrzega możliwość braku wyróżnienia jakiegokolwiek wpisu w danym tygodniu.
Wpis Tygodnia będzie wybierany w każdy poniedziałek bez względu na to, czy w ciągu tygodnia zostały wyróżnione jakiekolwiek wpisy.