Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

"Kuchenne rewolucje" w "Restauracji Zamkowej" w Świdwinie

"Kuchenne rewolucje" w "Restauracji Zamkowej" w Świdwinie

 

Zmiany zaczęły się od koloru ścian na ciepły odcień żółtego koloru. Zmienił się rozkład stolików, dekoracje, a całość nabrała przytulnego charakteru. Jeszcze większa zmiana dotknęła kuchnię, dotąd opanowaną przez mrożonki, garmażerkę i dania z proszku. Pomysł na nowe menu był prosty, na stołach miało zagościć to, co najlepsze w regionie. Pojawiła się zupa krem z białych warzyw, kasza z gulaszem z dziczyzny jak na kuchnię staropolską, którą preferuje właścicielka jadłodajni, przystało. Można tu też zjeść polędwicę i kotlet mielony z dzika, a także kurczaka po żydowsku. Na deser serwuje się tu teraz kisiel wieloowocowy i tort naleśnikowy.

 

Tym razem „Kuchenne rewolucje" zakończyły się sukcesem. WIĘCEJ

Aida 09.11.2010 13:27
a gdzie można znaleźć przepis na tort naleśnikowy? help...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak