"Kuchenne rewolucje" w Lublinie

02.11.2017
"Kuchenne rewolucje" w Lublinie
Grzegorz wrócił do Polski po piętnastu latach życia we Włoszech. Otworzył w Lublinie własny zakład produkujący sery, w tym mozzarellę. Sukces wytwórni spowodował, że postanowił otworzyć własną pizzerię, inspirowaną praktyką sprzedawania pizzy na wagę, jak jest to popularne we Włoszech. 
 
Niestety nie wiadomo czy pizza, czy nowatorski sposób jej podawania, nie zapewniły sukcesu jak wytwórnia serów. A że dwa biznesy to nie jeden, a sama restauracja okazała się absorbującym przedsięwzięciem, poprosił o pomoc swoją młodszą siostrę, Patrycję, by została menadżerem lokalu. Swoim kucharzom zapewnił szkolenie przez włoskiego kucharza, a do robienia pizzy zatrudnił Włocha. Do karty dołożył makarony. Niestety, pomimo tych starań jego restauracja miała coraz więcej problemów, zarówno finansowych, jak i kadrowych. A niedoświadczona Patrycja nie potrafi rozwiązać ciągłych problemów i konfliktów w zespole. 
W takiej sytuacji pomóc może tylko znana restauratorka!
 
Kuchenne rewolucje w czwartek o 20.55
 

Udostepnij:

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mateusz kucharz 03.11.2017 13:05
no napewno tak
Bożena Matuszczyk 02.11.2017 21:58
Na pewno wszystko sie uda;)
prymat