Co zrobić, aby ryba smakowała naszej rodzinie? Jak przemycać jej więcej w naszej codziennej diecie? O tym w najnowszym Wpisie Tygodnia.
Często stajemy przed dylematem, czy na rodzinny obiad przygotować mięso czy rybę? A przecież tak rzadko ryby goszczą w naszym menu. O dorszu i o tym, że ryby warto jednak jeść pisze Ewa w nagrodzonym przez nas Wpisie Tygodnia: „Złota rybka – czyli słowo o rybach – cz. I dorsz".
Wpis Tygodnia "Złota rybka - czyli słowo o rybach - cz. I dorsz"
UWAGA!
W naszym serwisie codziennie będziemy szukać najciekawszych i najbardziej inspirujących wpisów blogowych. Te, które zostaną wybrane przez Zespół DoradcaSmaku.pl, zostaną wyróżnione poprzez publikację na stronie głównej wśród aktualności Doradcy Smaku oraz nagrodzone dodatkowymi 300. punktami. Co tydzień spośród tych właśnie wpisów zostanie wyróżniony najlepszy – Wpis Tygodnia (za 1000 punktów)*.
Kryteria wyboru:
- oryginalna tematyka
- zdjęcia wysokiej jakości
- własne opracowanie tematu (autorski opis, własne przykłady)
- wysoki poziom poprawności językowej
* Zespół DoradcaSmaku.pl może wyłonić w ciągu tygodnia dowolną ilość wpisów. Jednocześnie zastrzega możliwość braku wyróżnienia jakiegokolwiek wpisu w danym tygodniu.
Wpis Tygodnia będzie wybierany w każdy poniedziałek bez względu na to, czy w ciągu tygodnia zostały wyróżnione jakiekolwiek wpisy.