Gruszka to taki owoc, który znakomicie nada się do deserów jak i dań wytrawnych w smaku. Jest na tyle ‘wszechstronna’ w kuchni, że z powodzeniem możemy ją łączyć zarówno z mięsem jak i winem, syropami czy czekoladą. Więcej gruszkowych inspiracji znajdziecie we Wpisie Tygodnia „Gruszka – królowa końca lata” IwonyDD.
Fot. Iwona DD
Jesień to także bogactwo sezonowych warzyw. Gorąco zachęcamy do dodawania wpisów o tematyce sezonowej!
Przypominamy również, że za 1000 lub 2000 punktów (w przypadku Wpisu Tygodnia będącego wideoblogiem) przekazanych od Doradcy Smaku można wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie również szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.