Działo się! Kulinarnie w Środzie Wielkopolskiej i Częstochowie

29.08.2013
Działo się! Kulinarnie w Środzie Wielkopolskiej i Częstochowie

Partnerami akcji są:

Działo się! Kulinarnie w Środzie Wielkopolskiej i Częstochowie

Tir kulinarny z Robertem Sową zatrzymał się 15 sierpnia w Środzie Wielkopolskiej, natomiast w miniony weekend w Częstochowie. Czekały na Was jak zawsze soczyste kiełbaski i wyborne ryby. Tak jak zawsze imprezie towarzyszyły liczne konkursy oraz wspaniałe koncerty. 

 

Zapraszamy na fotorelacje z obydwu miejsc:

 

Środa Wielkopolska:

 

Czekaliśmy na Was z naszym Tirem kulinarnym

Działo się! Kulinarnie w Środzie Wielkopolskiej i Częstochowie

 

oraz Kołem Fortuny...:

Działo się! Kulinarnie w Środzie Wielkopolskiej i Częstochowie

 

Działo się! Kulinarnie w Środzie Wielkopolskiej i Częstochowie

 

Można było wypróbować nasze produkty

Działo się! Kulinarnie w Środzie Wielkopolskiej i Częstochowie

 

Atrakcją wieczoru był koncert

Działo się! Kulinarnie w Środzie Wielkopolskiej i Częstochowie

 

Działo się! Kulinarnie w Środzie Wielkopolskiej i Częstochowie

 

 

Częstochowa:

 

Również w Częstochowie mogliście zakręcić Kołem Fortuny

Działo się! Kulinarnie w Środzie Wielkopolskiej i Częstochowie

 

Właściwie spróbował chyba każdy ;)

Działo się! Kulinarnie w Środzie Wielkopolskiej i Częstochowie

 

Robert Sowa serwował kiełbaski z grilla

Działo się! Kulinarnie w Środzie Wielkopolskiej i Częstochowie

 

Działo się! Kulinarnie w Środzie Wielkopolskiej i Częstochowie

 

Działo się! Kulinarnie w Środzie Wielkopolskiej i Częstochowie

 

Na scenie odbywały się konkursy 

Działo się! Kulinarnie w Środzie Wielkopolskiej i Częstochowie

 

Działo się! Kulinarnie w Środzie Wielkopolskiej i Częstochowie

 

Działo się! Kulinarnie w Środzie Wielkopolskiej i Częstochowie

 

Zapraszamy za rok!

 

Kulinarnym partnerem Prymatu podczas Złotych Przebojów na wakacjach jest KONSPOL.

Polecamy przepis z produktami Konspol:

 

GYROS GULASZ

 

GYROS GULASZ

 

Czas przygotowania: 30 min.

Ilość osób: Dla 4 osób

Składniki

  • Gyros z kurczaka Konspol
  • Zupa ogonowa
  • Sos pieczeniowy
  • Przyprawy
  • Makaron, ryż, ziemniaki lub kasza (do wyboru)

Sposób przygotowania:

Zagotować wodę i wsypać do niej Gyros Konspol.
Po 5 minutach dodać zupę ogonową i sos pieczeniowy.
Gotować jeszcze 10 minut dodając przyprawy do smaku.

Gulasz gotowy do podania zarówno z pieczywem jak i z makaronem, ryżem, ziemniakami, kaszami.

Udostepnij:

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
bietka 29.08.2013 13:58
tam musiał być super, aż mi bardzo żal że nie mogę być na takiej imprezce, z chęcią zakręciłabym tym waszym kołem fortuny :)
prymat