ABC Przypraw: Mój przepis na... warzywne spaghetti

10.04.2015

Sekret doskonałego spaghetti bolognese tkwi we włoskich smakach - pełnych słońca pomidorach suszonych i typowych w tej kuchni aromatach oregano, bazylii, rozmarynu i tymianku. "Mój przepis na: spaghetti bolognese", tak uwielbiane danie kuchni włoskiej, jest jednocześnie atrakcyjne i szybkie w przygotowaniu.

„Mój przepis na: spaghetti bolognese” pozwoli na przygotowanie wyśmienitego makaronu po bolońsku według przepisu Giancarlo Russo. Dla urozmaicenia smaku sosu można dodać do niego pokrojonego bakłażana. Produkt można wykorzystać również do innych potraw na bazie makaronów i sosu pomidorowego. Jest idealnym dodatkiem do spaghetti napolitana, doprawi także smak mięsnej lasagne ze świeżym makaronem.

Udostepnij:

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

prymat